SİYASET Haber Girişi : 16 Şubat 2024 09:26

Can Eş, projenin detaylarını da paylaşın da vatandaş bilsin.

Can Eş, projenin detaylarını da paylaşın da vatandaş bilsin.
CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Kazım Karabekir Stadı ile ilgili tadilat projesinin, seçim üzeri vatandaşın gözünü boyamak için çala kalem hazırlandığını iddia etti.

Takımları olmayan, bir çok ilçeye stadyum yapıldığını ancak her seçimde AK Partiye destek veren Erzurum'da deprem sonrası hasar gören Kazım Karabekir Stadyumunun yerine yenisi yapmak varken, tadilatla geçiştirildiğini ileri süren CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, " Erzurumspor taraftarı modern bir statda, sıcak bir ortamda maç seyretmeyi hak ediyor." dedi. 

 

 

 

Geçtiğimiz gün AK Parti Milletvekillerinin komuoyuyla paylaştıkları, tadilat projesi görsellerinin hayal kırıklığı yaşattığını iddia eden Can Eş," Projenin detaylarını açıklayında vatandaş bilsin, seçim üzeri nasıl çala kalem bir proje hazırladığınız." dedi. 

 

 

Kamuoyuna anlatılanla proje görsellerinin örtüşmediğini belirten Serhat Can Eş, " Hani, yeni bir stad gibi A'dan Z'ye bir tadilat yapılacaktı, hani üstü kapalı bir stad olacaktı, hani yeni bir stadyumda ne varsa, aynısı Kazım Karabekir Stadyumuna yapılacaktı. Locaları, sosyal alanları, yeme içme bölümleri olacaktı, Açık kapalı otoparkları olacaktı nerede? Paylaşılan görsel tadilat yerine makyaj yapılacağının bir kanıtı. Klasik AKP zihniyeti, seçim üzeri vatandaşı kandırmak, oyalamaktan öte değil." dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.