SİYASET Haber Girişi : 02 Mart 2023 10:14

CAN EŞ, MUHALEFETTEYKEN BİLE ÇÖZÜM ÜRETİYOR

CAN EŞ, MUHALEFETTEYKEN BİLE ÇÖZÜM ÜRETİYOR
Meclisten geçen EYT düzenlemesiyle ilgili bir açıklama yapan CHP'li Serhat Can Eş, " Muhalefetteyken bile bu kadar hizmet üreten CHP'nin iktidarını siz hayal edin!" dedi.

CHP'li iş insanı Serhat Can Eş, Milyonları ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar için mecliste yapılan düzenleme için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Can Eş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT'ile ilgili geçmişteki açıklamalarını hatırlatarak, " 'Çift dikiş mi yapacaksınız? Bu düzenleme ülkeyi bitirir. İktidarıma mal olsa da bu düzenlemeyi çıkarmayacağız.' diyen Erdoğan, bu gün müjde olarak EYT düzenlemesini duyuruyor. Bunun mimarı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Milyonlarca insanın mağduriyeti, Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde çözülmüştür. Muhalefetteyken bile bu kadar hayırlı işlerin yapılmasına vesile olan, çözüm üretmeyi başaran, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarını siz hayal edin!" dedi. 

 

 

 

 

 

Türkiye'nin çözümsüz sorunu olmadığına dikkat çeken Serhat Can Eş, " Bu ülkenin çözülmeyecek sorunu yok. Yeter ki samimi olun, yeterki siyaset yaparken, halkın menfaatlerini merkeze koyun. Yandaşınızı, candaşınızı değil milleti düşünün. Bu ülkenin her anlamda kaynakları, halkın huzur ve refah içerisinde yaşaması için yeterli. Devletin kasasına hortumları bağlayanların musluklarını kesin, bakın nasıl bir kaynak oluşuyor. Dürüst olun, şeffaf hesap verilebilir olun. Siyasete olan güveni sağlayın. Kimseyi ötekileştirmeden insanları birleştirin. Liyakat esaslı kadrolaşmayı sağlayın, Bürokrasiyi emir erinizmiş gibi görmeyin. İnsanların özgürce fikirlerini ifade edebildiği, demokratik bir sistemi tesis edin. Adil hükmedin. Tek adam rejiminden istişare kültürüne geçin. İşte o zaman tüm sıkıntılar, kendiliğinden bir bir çözülecek." dedi.    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.