SİYASET Haber Girişi : 16 Ocak 2024 10:28

CAN EŞ, HATALI EKONOMİK POLİTİKALARIN BEDELİ ERZURUM'A MI ÖDETİLİYOR

CAN EŞ, HATALI EKONOMİK POLİTİKALARIN BEDELİ ERZURUM'A MI ÖDETİLİYOR
CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum Emniyet Müdürlüğünün her ay milyonlarca lira trafik cezası yazdığını belirterek, iktidara yüklendi.

Kesilen cesaların büyük bir başarıymış gibi basına servis edildiğini belirten CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, 1 Ocak -31 Aralık 2023 tarihleri arasında 70 bin 301 kişiye ceza yazıldığını belirtti. Erzurumluların her ay ortalama 8 milyon lira ceza ödediğini belirten Can Eş, " Hükumet hatalı ekonomik politikaların beledilini Dadaşları mı ödetiyor?" diye sordu. 

 

 

2024 yılının ilk 15 gününde de Emniyet müdürlüğünün adeta ceza yağdırdığını belirten CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, 15 gün içinde 4 binin üzerinde sürücüye ceza yazıldığına dikkat çekti. Erzurumluların son bir hafta içerisinde 3 milyon liranın üzerinde ceza ödediğini belirten Can Eş şunları söyledi; " 8-14 Ocak tarihleri arasında 2 bin 56 sürücüye ceza kesilmiş.  Yazıktır günahtır. İnsanların üzerine bu kadar gidilmemeli, zaten ekonomik sıkıntılar içerisinde yaşama mücadelesi veren Erzurumlu bir de bu cezaları ödemek durumunda kalıyor. Trafik ekipleri sanki çok büyük bir başarıymış gibi, yazdıkları cezaları basına servis ediyor. İnsan Merak etmiyor değil, en çok cezayı hangi il keserse, ona göre ödül mü veriyorlar? Hükumet bütçe açığını, memura, emekliye verdiği üç kuruşluk zammı, bu şekilde yurtdaştan çıkarmaya mı çalışıyor? Erzurum hemen hemen her dönem vergi tahsilatı sıralamasına giriyor. Erzurumlu vergisini bi hakkın ödüyor. Buna rağmen bir de her hafta 3 milyon ceza ödüyor. Buradan AK Parti İl Başkanına sesleniyorum, sizce bu durum Dadaşlara reva mıdır?

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sürünün 16 Ocak 2024 15:12

    Az bile oluyor bırak sürünsünler reislerinin canı sağ olsun ödesinler Erzurumlu akpliler ve ak kurt MHP kardeşlerimiz