SİYASET Haber Girişi : 14 Temmuz 2022 00:19

Can Eş: Esnafa kimse dairesini kiralamıyor...

Can Eş: Esnafa kimse dairesini kiralamıyor...
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, yaptığı yazılı açıklamada, esnafın kiralık daire bulamadığını belirterek, “ Ev sahipleri esnafa dairesini kiralamıyor. Kamu kurumunda çalışan kefil istiyor. İşte esnafı düşündükleri durum” dedi.

ERZURUMEKSPRES - Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, yaptığı yazılı açıklamada, esnafın kiralık daire bulamadığını belirterek, “ Ev sahipleri esnafa dairesini kiralamıyor. Kamu kurumunda çalışan kefil istiyor. İşte esnafı düşündükleri durum” dedi.

 

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, partilerine bir çok esnafın gelerek dert yandığını, ev sahiplerinin esnafa daire kiralamadıklarından şikayetçi olduklarını belirterek, “ Ne yazık ki ülkede esnafın düştüğü durum bu. BAĞKUR primini ödeyemediği için sağlık hizmeti alamayan esnafımız, şimdi de sokakta kalma tehdidiyle karşı karşıya. Nereden nereye...” dedi.

 

Esnafın ekonominin bel kemiği olduğuna vurgu yapan Can Eş, “ TUİK’in pembe rakamlarını, Maliye Bakanlığı’nın uçtuğumuzu söyleyen göstergelerini, Hükumetin şaşalı açıklamaları, bu gerçeği değiştirmiyor. Ekonominin iyi mi kötü mü olduğu, esnafın haline bakınca apaçık görünüyor. Ama ne iktidar, ne muhalefet görmüyor. Gözlerini kapayıp, uyanınca güzel olacak hayalleri kuruyorlar. Böyle ülke yönetilir mi soruyorum sizlere? Ben Memleket Partisi İl Başkanı olarak ev kiralamak isteyen Erzurumlu hemşerilerime kefil olmaya hazırım, Başta İktidar Partisinin İl Başkanı olmak üzere, paralı anketlerde Erzurum’da kendilerini birinci parti çıkaran muhalefet partisi İl Başkanları da hazır mı? Sizce onlarda esnafın derdi ile dertlenir mi? Yapılan kamuoyu anketlerinde güya en başarılı belediye başkanı seçildikleri iddia edilen başkanlarımız, kendileri kamu çalışanı esnaf ev kiralarken sizce kefil olurlar mı? Yorumu siz feraset sahibi hemşerilerime bırakıyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.