SİYASET Haber Girişi : 05 Mayıs 2023 13:44

ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
İYİ Parti'nin cevval Milletvekili adayı Fatih Karataş, seçimlere 9 gün kala saha çalışmalarına hız verdi.

Hemen her gün bir ilçede seçim çalışmalarını sürdüren iş insanı İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Fatih Karataş, bu kez merkezde Yakutiye ilçesinde Kongre Caddesi esnafını ziyaret etti. 

 

 

Beraberinde Yakutiye ilçe Başkanı Ömür Dadaş ve Yakutiye ilçe yöneticileriyle birlikte Kongre caddesinde esnafı ziyaret eden Karataş, " Artık seçimlere on günden az bir süre kaldı. Mevcut iktidar devletin bütün imkanlarını seferber ederek bir seçim kampanyası yürütüyor. Biz İYİ'ler de kendi imkanlarımızla ulaşmadık yer, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamaya çalışıyoruz. Partimizin başarısı için yılmadan, yorulmadan gece gündüz çalışıyoruz." dedi. 

 

 

 

 

 

Gittikleri yerlerde gördüğü teveccühden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karataş, " Vatandaş Genel Başkanımız Meral Akşener'e güveniyor. İYİ Parti kısa süre önce kurulmuş olmasına rağmen, vatandaşın umudu olmayı başardı. Gittiğimiz yerlerde son derece olumlu dönüşler alıyoruz. İYİ Partimizi bu ülkenin teminatı olarak gören seçmenimizin desteği omuzlarımızdaki sorumluluğu artırıyor. Esnaf ziyaretleri yapıyoruz, tabiri caizse esnafımız bizi kurtarın diye bize dert yanıyor. Bu ülkenin de şehrin de kurtuluşunu 14 Mayıs'ta vereceğiniz oylarla İnşallah liyakatli kodralar sağlayacaktır." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.