SİYASET Haber Girişi : 02 Ocak 2024 16:08

ÇAKIR BBP'NDEN ADAY OLDU

ÇAKIR BBP'NDEN ADAY OLDU
İspir'de beklenen oldu. İlçe Cumhur İttifakı kapsamında MHP'ye bırakılınca Osman Çakır Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Başkan Adayı oldu.

Cumhur İttifakı kapsamında henüz resmi olarak açıklanmasa da İspir'in MHP'ye bırakılması sonrasında, ilçedeki güçlü isimlerden biri olan önceki dönem belediye başkanı Osman Çakır, Büyük Birlik Partisi'Nden aday oldu. 

 

 

 

 

Çakır'ın adaylığını Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz " Dürüst,ilkeli,şeffaf,herkes için hizmet belediyecilik anlayışıyla çıktığımız yolda, İspir ilçemiz için Sn Osman Çakır beyefendi ile yola revan olduk.Hizmet için şartlarımız var,hizmet için ahdımız var.Milletle aktimiz var. İspir’e,camiamıza,Osman bey ve ailesine hayırlı olmasını diliyorum." mesajıyla paylaştı. 

 

 

 

 

AK Parti ve MHP cephesini rahatsız eden bu durum Büyük Birlik Partisi tamanında da rahatsızlığa sebep oldu. " Biz parti olarak ne zaman ki kendi partililerimizle yola revam oluruz, işte o zaman kaybetsekte kazanırız." diyen Büyük Birlik Partililer, " Maksat kendimizi kandırmaksa, diğer partilerin eskileriyle yol yürüyelim, bunu bir önceki seçimlerde gördük yaşadık, Toptum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı adayımız oldu, seçimi kazanınca da AK Partiye geçti. Büyük Birlik partisinin misyonu, AK Parti'ye Belediye kazandırmak mı? Yoksa Cumhur İttifakının dengesini bozmak mı? Yada Büyük Birlik Partisi'nin amacı, birilerini belediye başkanı yapmak mı, partimizin belediye anlayışını hakim kılmak mı?  Osman Çakır'da seçildikten sonra AK Parti'ye geçecek." diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.