SİYASET Haber Girişi : 23 Ekim 2023 09:11

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN'LE ARALARINDA GERİLİM VARMI?

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN'LE ARALARINDA  GERİLİM VARMI?
Önceki Dönem İç İşleri Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok, canlı yayında bu sorunun cevabını verdi. "Mehmet ağabeyi Erzurum'un cehresini değiştirmiş bir siyasetçi."
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN'LE ARALARINDA GERİLİM VARMI?

ERK Haber Tv ekranlarında yayınlanan Sinan Özçaylak'la Soryorum programının konuğu olan, önceki dönem İçişleri Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erzurum'la ilgili bir çok soruya cevap verdi. 

 

 

 

 

Cumartesi günü yayınlanan pgramda Sinan Özçaylak'ın, " Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le aranıza bir gerilim olduğu konuşuluyor, bu doğru mu?" sorusuna  Altınok; " Hayır, kesinlikle böyle bir şey olamaz. Mehmet Ağabeyi ie benim ilişkilerim baştan beri iyidir. Ben  kamuda 35 yıl idarecilik yapmış biriyim  Mehmet Sekmen ağabeyiyle her türlü konuda aynı düşünüyoruz diyemem. Elbette zaman zaman fkir ayrılıkları yaşıyoruz. Ancak aynı şey, Mahmut Uçar içinde geçerli, Muhammet Sunar için de Muhammed Cevdet içinde. İstişare ediyoruz, doğruyu yakalamaya çalışıyoruz. ancak bu hep saygı ve sevgi çerçevsnde oluyor. Mehmet Sekmen Ağabeyi Erzurum'un çehresini değiştmiş bir insandır. Siyasette 45 yılı devirmiş bir isim. siyaseti çok iyi biliyor. İstanbul'da Samandıra'da, Kartal'da belediye başkanlığı yapmış, iki dönem milletvekilliği yapmış, Erzurum'da iki dönem Belediye başkanlığı yapmış bir arkadaşımız. Siyaseten aramızda öyle bir gerilim olamaz." dedi                            

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.