SİYASET Haber Girişi : 18 Aralık 2023 13:07

BÜYÜKŞEHİR ADAYI VAHİT BİNGÖL OLABİLİR.

BÜYÜKŞEHİR ADAYI VAHİT BİNGÖL OLABİLİR.
DEVA Partisi Erzurum'da seçim planını İl Başkanı Vahit Bingöl üzerine kuruyor. Bingöl'e Genel Merkez aday ol diyor.

Mart seçimleri öncesinde siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları sürüyor. Deva Partisi Genel Merkezi de Erzurum'da adaylarını belirlemek için mesai harcıyor. Yapılan anketler ve temayül yoklamaları sonucunda Genel Merkez Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Vahit Bingöl ismi üzerinde duruyor. 

 

 

 

 

Genel Merkez'in İl Başkanı Vahit Bingöl'e aday ol dediği öğrenildi. Erzurum siyasetinde önemli isimlerden biri olan ve hemen her kesim tarafından tanınan Vahit Bingöl'le özellikle muhalif seçmenin çekim merkezi olmayı amaçlayan DEVA Partisi, muhalefet partileri nezdinde olmasada seçmen nezdinde Vahit Bingöl ismi ile bir ittifakın olacağını düşünüyor. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ejder 18 Aralık 2023 19:11

    Sayın başkanım duruşunuz ve vakarınızla bugüne kadar gerek kamoyunda gerekse halk nezninde ve Gönlünde imrenilecek örnek bir yeriniz var. Kararınız adaylığınız şehrimiz için hayırlı olsun. Adaylığınız İnşallah seçmende halkımızda tabanda birleşmeyi pekiştirir.Adayliğıniz şehrimize partimize ailenize ve dadaşlar diyarına hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun.