GÜNDEM Haber Girişi : 07 Kasım 2022 18:38

Bursa'da İbrahim Erkal buluşması...

Bursa'da İbrahim Erkal buluşması...
Nilüfer Erzurum Platformu, Bursa'da 2017 yılında kaybettiğimiz Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal anısına bir program düzenledi.

ERZURUMEKSPRES - Bursa'da kısa bir süre önce Erzurumlu iş insanı Taner Şahika başkanlığında kurulan Nilüfer Erzurum Platformu, farklı organizasyonlarına devam ediyor. Nilüfer Erzurum Platformu son olarak hafta sonunda Bursa'da 2017 yılında kaybettiğimiz Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal anısına bir program düzenledi. 

 

 

 

"Değerlerine sahip çık, değerli kal" sloganıyla hareket eden Nilüfer Erzurumlular Platformu, İbrahim Erkal anısına hazırlanan belgesel filminin gösterimi için ev sahipliği yaptı. 

 

İbrahim Erkal'ın ailesinin yanı sıra çok sayıda Erzurumlunun da katıldığı programda konuşan Nilüfer Erzurum Platformu Başkanı Taner Şahika, "Doğu'nun Kalp Gözü, Ulun Kapısı, Güzel Türkiye'nin Sağlam Tapusu Erzurum'da doğup, Osmanlı'nın kurucu başkenti Yeşil Bursamızın Güzide İlçesi Nilüfer'de kök salan Nilüfer Erzurumlular topluluğu olarak "Değelerine Sahip Çık. Değerli Kal" sloganı ile çıktığımız bu yolda sosyal ve kültürel etkinlikler ile biraraya geldik ve bu minvalde birlik ve beraberliğimiz daha pekiştirmek için sürekli bir araya gemeye devam edeceğiz" dedi.

 

Merhum sanatçı İbrahim Erkal'ın Erzurum ve Türkiye için çok büyük bir değer olduğuna dikkat çeken Taner Şahika, "İl sınırlarını aşmış, Türkiye'mize mal olmuş kıymetli ozanımız rahmetli İbrahim Erkal'ı anmak maksadıyla düzenlediğimiz bu etkinliğe katılarak bizleri onurlandıran kıymetli büyüklerim, Erkal Ailesi ve büyük bir vefa örneği gösteren Doç Dr. Abdulkadir Atik ve gururumuz Atatürk Üniversitesine, emeklerini esirgemeyen Bursa Nilüfer Erzurum Platformunun değerli yöneticilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Birlikte daha güçlüyüz" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.