KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 16 Ekim 2022 12:18

BURSA'DA ERZURUM RÜZGARI

BURSA'DA ERZURUM RÜZGARI
Nilüfer Erzurumlular Topluluğu ve ERSANDER'in organize ettiği Birlikte daha güçlüyüz programı Bursa'da gerçekleştirildi.

Nilüfer Erzurumlular Toplulugu ve Erzurum Kültür ve Sanat Dernegi ( ERZANDER)  ile ortaklaşa düzenlenen " birlikte çok daha güclüyüz" programi, Bursa'da gerçekleştirildi. 

 

 

 

 

 

 

 

Programın gerçekleşmesinde öncülük eden Nilifer Erzurumlular Topluluğu Başkanı İş adamı Taner Şahika; "  Bursa Uludag Universitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyati Bölümü Ogretim Uyesi ve ayni zamanda Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu Uyesi Prof. Dr. Cengiz Alyilmaz, Erzurum Kültür ve Sanat Dernegi yönetim kurulu üyeleri Ümit Gergit, Öztürk Akkök, Kadir Sabuncuoglu, Sabri Topdagi, Dogan Hattatoglu, Canip Cihangir, Erzurumlu sinema sanatçimiz Burak Bozdag, ve hemsehrilerimiz ile birlikte buram buram Erzurum kokan bir atmosferde bir araya gelerek kültür ve sanat dolu bir gece geçirdik. Tüm konuklarimiza biArlikte daha güclüyüz dedik. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum".dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.