SPOR Haber Girişi : 24 Haziran 2019 18:08

Bunun hesabını kim verecek?

Bunun hesabını kim verecek?
Erzurumspor'a soğuk duş, Opseth ve Eduok alacakları gününde ödenmediği için sözleşmelerini fesh etti. İki futbolcu da serbest kaldı...
Erzurumspor'a soğuk duş. İki oyuncu alacakları gününde ödenmediği için sözleşmelerini fesh etti.

 

Erzurumspor'un küme düşmesiyle satıp para kazanmayı amaçladığı yıldız futbolcular Opseth ve Eduok ihtarname çekmiş olmalarına rağmen gününde paraları ödenmediği için sözleşmelerini tek taraflı fesh etme şansını yakaladılar. Geçtiğimiz gün kulübe konu ile ilgili her iki futbolcunun avukatları aracılığıyla sözleşme feshi ulaştı. 



Futbol camiası kulübün bu durumdan 20 milyon lira zarar edeceğini konuşuyor. 



Yönetimden henüz resmi bir açıklama gelmezken, Ödeme için verilen sürede bayram tatillerinin hesap edilmediğini ve sözleşmenin hukuksuz olduğu iddia ediliyor. öte yandan avukatlar ise yabancı futbolcularda dini bayramlar tatillerinin yalnızca yıl başı ve pazar günleri olduğu dolayısıyla Ramazan Bayramı tatilinin kendilerini bağlamadığını söylüyorlar. 




Konunun Futbol Federasyonuna taşındığı ve (Uyuşmazlıkları Çözüm Komisyonun) UÇK'da görüşüleceği ifade ediliyor. Çıkan karar doğrultusunda hareket edilecek.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.