Bundan size ekmek çıkmaz

Bundan size ekmek çıkmaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma günü geldiği Erzurum’da Ak Parti il kongresine katıldı. Konuşmaların ardından sahnede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediyeler taktim edildi fotoğraflar çekildi.

Fotoğraf çekimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında önce milletvekilleri sıralandı. Farkında olmadan büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen’de fotoğraf karesine girmek istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini uyararak önce bir milletvekilleri ile çekilelim dedi ve başkan Sekmen fotoğraf karesinden çıktı. Ardından ikinci kareye Başkan Sekmen’i ve diğer isimleri davet etti. Bu görüntü televizyonlardan da canlı yayınlandı.

Sonrasında bu görüntünün sadece 23 saniyelik kısmını montajlayıp yayınlayanlar, “Cumhurbaşkanı Erdoğan Sekmen’i böyle dışladı”, “ Elinin tersiyle dışladı” şeklinde izahı zor haberler yaptı. Kimse kusura bakmasın bu gazetecilik değil art niyettir. Görüntüyü budayıp sadece başını alıp sonunu göstermemek art niyetinizin  açık bir göstergesi. Sizin bu yaptığınız Bektaşi’nin “namaza yaklaşmayınız” ayetini başındaki “içkiliyken” kısmını söylemeden yorumlamasına benziyor.  

Cumhurbaşkanı ile Başkan Sekmen’in arasında bir gerilim varmış gibi bir algı oluşturma çabanızı da anlayabilmiş değilim.

Bu algıyı oluşturduğunuzda elinize ne geçecek? Neyi amaçlıyorsunuz açıkçası bilmiyorum. Daha seçimlere bir yıl var, acaba bir adayınız mı var da, ona yer açmak için başkanı yıpratma çabası içerisindesiniz? Yoksa reddedilen talepleriniz mi var ki bu denli gerçek dışı haberlere imza atıyorsunuz, merak ediyorum? Haberlerinizde amacınızı da izah ederseniz herkes öğrenmiş olur.

Başkan Sekmen yeniden aday olur yada olmaz. Orasını bu günden kestirmek zor. Ancak daha bir yıl Erzurum’a hizmet etmekle yükümlü bir siyasiyi yalan haberlerle yıpratmak, şevkini kırmak doğru değil.

Görüntülerin tamamını izlediğinizde sizlerde göreceksiniz ki “ Bundan  size ekmek çıkmaz”.

Bakın sosyal medyada da bir çok kişi sizin bu tavrınızı eleştiriyor, aferin diyen yok. İşte haberinizle ilgili sosyal medya paylaşımları.


 

İlgilenenler ve merak edenler için görüntünün tamamı. 


Etiketler : Mehmet Sekmen
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.