SİYASET Haber Girişi : 14 Aralık 2023 11:15

BUGÜNDEN HAZIRLIKLAR BAŞLAMALI

BUGÜNDEN HAZIRLIKLAR BAŞLAMALI
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurum için büyük bir fırsat olabilecek, Zengezur koridoru için bu günden çalışmalara başlanılması gerektiğini belirtti.

Yaptığı yerinde tespitlerle adından söz ettiren AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avukat Ebubekir Elmalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Türkiye ve Azerbaycan için çok önemli bu koridorun hayata geçmesi stratejik bir konudur ve muhakkak tamamlanmalıdır" dediği Zengezur koridorunun Erzurum için son derece önemli olduğunu vurguladı.

 

 

 

Er ya da geç açılması beklenen kZengezur Koridoru'nun Erzurum'u yeniden İpek yolunun merkezine getirebileceğine dikkat çeken Elmalı, konuyla ilgili bu günden gerekli alt yapı hazırlıklarının yapılması gerektiğine dikkat çekti.

 

 

 

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Avukat Ebubekir Elmalı şunları söyledi;  " Zengezur koridoru er ya da geç faaliyete geçecek,öyle görünüyor. Bu koridorun açılması Erzurum adına yeni bir ipek yolu köprüsü olabilmek için önemli fırsatlar içeriyor. Bu önemli fırsattan yararlanabilmemiz için alt yapıya ilişkin adımları şimdiden atmak lazım. 1995’te kurulan ancak gerekli etkinlik düzeyi yakalanmadığı için kapatılan “serbest ticaret bölgesinin” ön hazırlıklarına başlanabilir." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.