SİYASET Haber Girişi : 08 Şubat 2022 16:52

Bu vurdum duymazlığın sonu hüsran olacak.

Bu vurdum duymazlığın sonu hüsran olacak.
Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara, yaşanan ekonomik kriz sonrası erken seçimin şart olduğunu belirterek, “ kimsenin dayanacak gücü kalmadı.Ekonomik krizin getirdiği daha büyük sosyal yaralar açılmadan, hükumet sandığa gitmeli" dedi.

Ülke yönetmenin layüsel bir iş olmadığını belirten Gelecek Partisi İl Başkanı Kara, “ Yeni sistem Ülkeyi yönetenlere ne yazık ki hesap vermeme, umursamama yetkisini de vermiştir. Alınan kararların hiç birisi istişareye dayanmayan, tek adamın verdiği kararlardan ibarettir. Bir ülke yönetimi düşünün ki uygulanan ekonomi politikasıyla ilgili, Bakan çıkıp, ‘ ya batacağız ya çıkacağız’ diyebiliyor. Bir ülke düşünün ki elektrik faturaları iş yeri kira bedellerinden bile pahalı bir hale gelmiş. İnsanlar korkularından kombiyi açamaz durumda, battaniye altında kışı geçiriyor. Babaların okula giden çocuklarına verecek harçlıkları yok. Enflasyon almış başını gitmiş, marketlerde, manavlarda rafların yanına bile yaklaşılamıyor. 20 yıldır bu ülkeyi yönetenler çıkıp, ‘ bu yaşananların bizimle ne alakası var’ pişkinliğini gösterebiliyor. Sizinle alakalı değilse, ülkeyi kim bu hale getirdi? Eleştirenler hiçbir hukuki dayanağı olmadan derdest edilip tutuklanıyor. İnsanların adalete güveni kalmadı. Bu ülkede ‘demokrasinin önünü açacağız’ diye başa geçen mevcut iktidar, daha önce hiç yaşanmadığı kadar insanlar üzerinde baskı kurarak, özgürlükleri kısıtlıyor. Ancak bu böyme gitmeyecek. Vatandaş olup bitenin farkında. Siz ne kadar kağıt üzerinde toz pembe bir Türkiye manzarası çizseniz de, vatandaş o kağıdın üzerinde yaşamıyor, dayanacak gücü de kalmadı. Bu vurdum duymazlığın sonu sizin için hüsran olacak. Ekonomik krizin getirdiği daha büyük sosyal yaralar açılmadan, hükumet bir an önce sandığa gitmelidir.” Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.