GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mayıs 2022 11:31

BU ÜLKEYİ GENÇLER KURTARACAK

BU ÜLKEYİ GENÇLER KURTARACAK
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “ Bu ülkeyi gençler kurtaracak.” dedi.

Serhat Can Eş Mesajında şunları söyledi; “  Bugün, laik, demokratik Cumhuriyet'e, Atatürk gibi bir Önder'e ve O'nun izinden yürümeye söz vermiş kuşaklara sahip olmanın büyük gururunu yaşıyoruz. Bir kıvılcımın büyük bir ateş yakabileceğinin katını olan 19 Mayıs 1919, işgal altındaki yurdun, yeniden kazanılmasının yolunu açan Ulusal Kurtuluş Hareketi'nin başlangıcıdır. Atatürk'ün 19 Mayıs'ta yaktığı bağımsızlık ateşi, yokluktan, sefaletten, çaresizlikten, bunalan Ulusun sönmek üzere olan umutlarını yeniden canlandırmıştır. Cumhuriyet kuşakları olarak bizler, Ata’nın Gençliğe Hitabesinde söylediği gibi muhtaç olduğumuz kudretin, damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunun bilincindeyiz. Tüm adımlarımızı bu anlayışla atmalı, Devletimizi, Cumhuriyetimizi ve Ulusumuzu sonsuza kadar yaşatmak, hedef koyduğu muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için. aydınlık bir Türkiye için elbirliğiyle çalışmalıyız.

 

 

 

 

Bu anlayışla bizler Memleket Partisi olarak, ülkenin aydınlık yarınlarının gençlerimizin gayreti ile şekilleneceğinin farkındayız. ‘Z Kuşağı’ denilerek, sanki bir başka dünyadan gelmiş gibi ötekileştirilen gençlerimiz, bizim en güçlü argümanımızdır. Biz bu yolu gençlerimizle birlikte yürüyeceğiz. Gençleri sadece afiş asan, slogan atan değil, fikirleriyle, ülke siyasetini yönlendiren bir konuma taşımak istiyoruz. Gençlik politikalarımızla fikri hür, vicdanı hür gençler yetiştirmek için gayret sarf ediyoruz.

 

 

 

 

Mülakatlarla hakları adeta gasp edilen, özgürlükleri ellerinden alınan, işsizlik denen illette genç yaşta mücadele etmek zorunda kalan, fikirleri yok sayılan, ötekileştirilen, kuşak çatışmalarına kurban edilen gençlerimizin sorunlarını her fırsatta gündeme getireceğimizden, sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

 

 

 

 

Gelecek kaygısını sadece ülkenin çağdaşlaşması adına taşıyan, bir gençlik, bir Türkiye hayalimiz var. Biz Memleket sevdalıları bunu gençlerimizle birlikte başaracağız. Bu ülkeyi gençler kurtaracak.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.