GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ocak 2022 10:24

BU TÜR OYLAMALARDA SENİN ADAYIN BENİM ADAYIM OLMAZ

BU TÜR OYLAMALARDA SENİN ADAYIN BENİM ADAYIM OLMAZ
​​​​​​​Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erzurumlu Avukat Ebubekir Elmalı’dan Anayasa Mahkemesi üyeliği için mecliste oylanacak olan Erzurum Barosu Başkanı Talat Göğebakan’a destek.

Elmalı yaptığı açıklamada, “ Meslektaşım Talat Bey, bu görevi layıkıyla yerine getirebilecek biridir. Kendisini Barolar Birliğinin yaptığı seçimde ilk üçe girmesinden ötürü kutluyorum. Bu tür üyelikler siyasetten ari olmak zorundadır. Senin adayın benim adayım olmaz. Liyakat esas olmalıdır. Türkiye’nin en büyük sorunu Liyakate önem verilmemesidir. Birilerinin tensibiyle bu tür koltuklara oturanlar, kendilerini bu makamlara getirenlerin emir eri olur. Talat Göğebakan bu liyakate sahip bir isimdir.

 

 

 

 

 

Mecliste yapılacak oylama ile Erzurum milletvekillerinin etkisini, siyasette Erzurum Lobisinin gücünü göreceğiz. Bakalım ki milletvekilleri hür iradeleriyle mi oy kullanacak, yoksa Genel Başkanlarının işaret ettiği isme mi oy verecekler? Bu tür oylamalarda gurup kararı, falan olmaz. Siyasetin girmemesi gereken kurumları korumalıyız. Erzurum Baro Başkanı meslektaşım Talat Göğebakan’a başarılar diliyorum. Kendisinin başarısı şehrin başarısı olacak.” dedi.    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.