GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 25 Aralık 2021 22:00 Haber Girişi : 23 Aralık 2021 11:18

BU İFADELER ÇOK SU KALDIRIR

BU İFADELER ÇOK SU KALDIRIR

Erzurum’da Kanaat Önderleri (!)  Derneği adı altında kurulan ve kendilerine kanaat önderi denmesini isteyen bir gurup geçtimiz günlerde Erzurum Basının rağbet etmediği bir basın toplantısı düzenledi. Derneğin başkanı 72 yaşındaki İbrahim Özmen’in toplantı esnasında sözlediği sözler herkesi hayretler içerisinde bıraktı. 

 

 

 

 

 

 

 

Toplantıda methiyelerin sınırını kaçıran Özmen, hızını alamayarak, insanların imanını da sorguladı. "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer almayanın imanından şüphe ederim" diyen Özmen, her kesimin tepkisini üzerine çekti. 

 

 

 

 

Özmen'in sözlerini skandal olarak niteleyen vatandaşlar, " Bu ifadeler ençok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a zarar veriyor. Bir muhalifin imanını sorgulamak, bu zatın ne haddine? Bu yaptığı Erdoğan'a destek değil köstektir. Adına güya Kanaat Önderi diyen bu zatın bunu bilinçli yaptığını düşünüyoruz. Dolayısıyla bu zata en büyük tepkiyi AK Partililerin ve Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verenlerin göstermesi gerekiyor. Bu zata Erzurum'da kim kanaat önderi diye kıymet veriyorsa çıksın konuşsun" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet ayben 17 Ocak 2022 22:52

    Ah cehalet ah...

  • Necmi ganioglu 25 Aralık 2021 08:16

    Bir bakıma doğru söylemiş Müslümanı desteklemeli gidişte ermeniyi destekliyorsa ne demeli

  • Amhet sungur 24 Aralık 2021 11:07

    Yuh bee yalakaligin kitabını yazayım derken imanını kaybediyorsun(varsa tabi)eşari kafası bunlar Turklerde eşarilik yoktu kardeşim biz maturidiyiz..

  • Dadaş 23 Aralık 2021 14:23

    Yalaka yanındakiler nasıl giliyor tıss tıss alttan.