GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 23 Nisan 2022 23:30 Haber Girişi : 23 Nisan 2022 14:31

BU İDDİALAR ÇOK SU KALDIRIR

BU İDDİALAR ÇOK SU KALDIRIR
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş’ten , Şenkaya’dan, Ankara Altındağ Belediyesine uzanan, usulsüzlük iddiaları.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş’in sosyal medya paylaşımı, her keste merak uyandırdı. Erzurum’un Şenkaya ilçesinden Ankara’nın Altındağ ilçesine uzanan usulsüzlük iddialarını gündeme getiren Serhat Can Eş, Paylaşımında şu iddialarda bulundu; “ Altındağ’da bulunan belediye arsalarını, Şenkaya’da işine geldiği adama satmak,  rant sağlatmak, usulsüz işlem yapmak, amacı dışında olan şahıslara vermek. Tabi ki hesapsız kalamaz. Önümüzdeki hafta içi belediye ve savcılığa incelenmesi için dilekçe vereceğim.  Konunun ayrıntıları siz değerli hemşerilerimle paylaşacağım. O arsalar fakirlere verilmek içindi. Hesap vereceksiniz.” dedi.

 

 

 

Konu ile ilgili gazeteci Sinan Özçaylak’a da açıklamalarda bulunan, Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “ Sizin yolsuzluklar ve usulsüzlüklerle ilgili hassasiyetinizi biliyorum. Tüm Türkiye’de takip edilen bir program yapıyorsunuz. Eğer yüreğiniz yetiyorsa bir program yaparsanız, bütün gerçekleri açıklarım.” dedi.

 

 

 

 

Gazeteci Özçaylak,  Başkan Can Eş’in canlı yayın isteğini kabul etti. Önümüzdeki hafta içi Soruyorum Programına katılacak olan Serhat Can Eş, canlı yayında iddialarını gündeme getirecek.                               

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.