SİYASET Haber Girişi : 17 Mayıs 2022 10:59

BU BİR AFETTİR!

BU BİR AFETTİR!
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, " Vatandaşın sabrını sınıyorlar." dedi.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, yapılan zamlar karşısında vatandaşın dayanma gücünün kalmadığını belirterek, “ Vatandaşın sabrını sınıyorlar. Her gün zam olur mu? Bu bir afet durumudur.” dedi.

 

 

 

 

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “ Duymuyorlar, umursamıyorlar, adeta vatandaşın Sabrını sınıyorlar. Vatandaş feryat ediyor, dayanacak gücüm kalmadı diyor. Her gün zam olur mu? Artık fiyatlar kontrolden çıkmış durumda. Bu bir afet durumudur. Ekonomik afet yaşıyoruz. Cebimizdeki para her gün eriyor. İnsanımız günden güne yoksullaşıyor.  Ekonomik yangın var ülkede. Ülkeyi yönetenler yangını söndürmek yerine, güya yaptıkları teşvik paketleriyle masayı , sandalyeyi dışarı taşıyor. Yangın böyle sönmez.

 

 

 

Her sabah yeni bir zamla uyanıyoruz. İğneden ipliğe her gün zam yapılıyor. Ülkeyi devraldıkları 2002 yılından daha kötü bir durumda vatandaş. 20 yılda;  rant ekonomisiyle ülkeyi 20 yıl geriye götürdünüz. Bir tek siz büyüdünüz, size yandaş müteahhitleriz büyüdü. Çapsız muhalefet size dur diyemedi. Artık yeter, bu millet size güvendi oy verdi. Milletin güveni bu kadar su istimal edilmez. Ülkeyi ekonomik olarak daha fazla işin içinden çıkılmaz bir hale getirmeden, çekilin. Bu ülkeyi seçime götürün. İktidar ve küçük ortakları yapamıyorsa, muhalefet size sesleniyorum sineyi millete dönün, gerekirse istifa edin. Bu milletin dayanacak gücü, kaybedecek zamanı kalmadı” dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.