SİYASET Haber Girişi : 02 Temmuz 2021 23:25

Biz Memleket hareketiyiz! Biz yurttaşın partisiyiz!

Biz Memleket hareketiyiz! Biz yurttaşın partisiyiz!
Erk haber TV'de Usta Gazeteci Sinan Özçaylak'ın konuğu olan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhatcan Eş gündemi değerlendirdi.

ERZURUMEKSPRES - Erk haber TV'de Usta Gazeteci Sinan Özçaylak'ın konuğu olan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhatcan Eş gündemi değerlendirdi. 

Gündeme damga vuran açıklamalar yapan Eş; "Demokrasi söz konusu olunca mangalda kül bırakmayan CHP ayrıldığımız için bizlere çeşitli ithamlarda bulundu. Ak Parti ve MHP'den ayrılan partilere kucak açıp askıda milletvekili gönderen CHP, biz ayrılınca hain, sarayın projesi gibi akla mantığa aykırı açıklama ve algılar oluşturdu. Bu mudur demokratlık? Adama sormazlar mı bu müzakereye oturduğunuz partileri kim kurdurdu? Biz Memleket hareketiyiz! Biz yurttaşın partisiyiz!" dedi. 

İl ve ilçe teşkilatlanmaları hakkında bilgi veren Serhatcan Eş;" Memleket Partisi yurttaşın isteği ile kuruldu. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce beyefendiyi insanımız çok seviyor. Şunu size tüm samimiyetimle söylüyorum ki, hiçbir zorluk çekmiyoruz. İl ve ilçe yönetimlerine katılmak isteyenlerin sayısı çok fazla. Üyelik çalışmalarımız tahmin edileninde ötesinde. Düşünsenize birileri artık ne kadar tedirgin olmuşsa, Genel Başkanımızın katılımıyla açılışı yapılan binamızın, kalabalık dağılırken çatılardan resmini çekip algı oluşturmaya çalışıyor. Çünkü onlar da biliyor ki biz yurttaşın sesiyiz. Bunu yapan muhalif partiler. Sizin muhalefetinizin iktidara olması gerekmiyor mu? Yıllarca muhalefette kalma ısrarlarına bağlıyorum bu durumu. Bizim iktidar olacağımızı bildikleri için, şimdiden muhalefet denemeleri yapıyorlar. Muhalefetin ezberini bozuyoruz. Bazen şunu düşünmüyor değilim. Muhalefetin aşırı derecede Ak parti sempatisi var. Aksi takdirde iktidar olmak için mücadele etmeliydiler. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce Memleket sevdasına hayatını adadı, bizler de onun liderliğinde Memleketimiz için İktidar olup, yurttaşı hakettiği o güzel günlere kavuşturacağız" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.