GÜNDEM Haber Girişi : 29 Haziran 2022 13:59

BİRİ BİRİNCİ DİĞERİ İKİNCİ OLDU

BİRİ BİRİNCİ DİĞERİ İKİNCİ OLDU
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Hakan Bayrakçı’nın sahibi olduğu SONAR Araştırma şirketinin yaptığı ankette yine zirvede çıktılar.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Hakan Bayrakçı’nın sahibi olduğu SONAR Araştırma şirketinin yaptığı ankette yine zirvede çıktılar. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Partili Belediyeler arasında 58.8 lik oranla birinci olurken, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’da ilçe belediyeleri arasında 62.3’lük oranla ikinci oldu.  

 

 

 

 

Daha önce farklı araştırma şirketlerinin yaptığı anketlerde de zirveyi kimseye bırakmayan Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, sahada yaptıkları çalışmaların karşılığını alıyor. 

 

 

 

 

 

 

 

Adeta yarın seçim varmışçasına, ilçe ilçe gezen ve muhtarlarla, vatandaşlarla toplantılar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, özellikle ilçelerde vatandaştan karşılık buluyor. sorunları yerinde tespit eden Başkan Sekmen çözümü noktasında da anında talimatlar veriyor. 

 

 

 

 

 

 

Başkan Sekmen'in çabaları anketlere de yansıyor. Daha önce yapılan bir çok ankette, metrapol sayılan büyükşehirleri geride bırakarak, zirvede yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, SONAR'ın yaptığı Haziran 2022, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları memnuniyet anketinde de yüzde 58.8'lik oranla, Gaziantep, Kocaeli ve Konya gibi büyükşehirleri geride bırakarak birinci oldu.   

 

 

 

 

 

 

Başkan Sekmen konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Ülkemizin en seçkin kentinde hayata geçirdiğimiz yatırım ve projelerimizin Türkiye’nin dört bir sathında örnek gösterilmesi bizlere ayrı bir gurur veriyor. Dadaşlar diyarında elde edilen bu başarının anketlere de yansıması çalışma azmimizi güçlendiriyor. Ankete katılarak kadim kentimizle ilgili memnuniyeti ifade eden ve bizlere bu gururu yeniden yaşatan hemşehrilerimize ve tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

 

 

Erzurum’un Anadolu’nun önsözü olduğunu anımsatan Sekmen, “Anadolu’nun önsözü olan şehrimize hizmet etmek onur ve şereflerin en yücesidir” kaydını düştü.

 

 

 

Başkan Sekmen, ilçeler arasında yapılan ankete de dikkati çekerek, “Yakutiye Belediye Başkanımız Dr. Mahmut Uçar kardeşim ve ekibini tebrik ediyorum. İnşallah el ve gönül birliğiyle bu aziz şehri AK Belediyecilik vizyonumuz ve ‘Gönül Belediyeciliğimizle’ inşallah şaha kaldıracağız” diye konuştu. 

 

 

 

 

 

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'da hemen her gün mesai sonrasında, sahada vatandaşlarla bir araya geliyor. Kendi seçim bölgesinde adeta gitmedik yer bırakmayan Başkan Uçar'ı vatandaş, samimi ve ulaşılabilir görüyor. 

 

 

 

Özellikle ilçe merkezi ve köylerdeki vatandaşları her fırsatta ziyaret ederek, sahadan hiç kopmayan, her fırsatta esnaflarla işyerlerinde istişare eden, vatandaşların talep ve şikayetlerini yerinde dinleyerek çözüm arayan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ın bu başarısı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le olan uyumlu çalışması ile de dikkat çeken Başkan Uçar, Başkan Sekmen'in aynı ankette Türkiye birincisi olarak çıkmasının, memnuniyet verici olduğunu söyledi. Uçar, "Tecrübelerinden her daim yararlandığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'in hep desteğini gördük. Kendisine ve ekibine içtenlikle teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürecek, ilçemize layık olduğu hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Milletimize hizmet yolunda desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Hükümetimize, Milletvekillerimize, parti teşkilatlarımıza ve hemşehrilerimize minnettarız" dedi.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.