SPOR Haber Girişi : 19 Aralık 2018 13:12

Bir Erzurumspor klasiği... Futbolu bırakma kararı alan Stancu'ya servet önerdik!

Bir Erzurumspor klasiği... Futbolu bırakma kararı alan Stancu'ya servet önerdik!
ERKHABER ÖYLE BİR HABER YAPTI Kİ...Sezon başında yapılan yanlış transferler yüzünden Sezonun ilk yarısını forvetsiz geçirmek zorunda kalan B.B. Erzurumspor da yönetim devre arası transfer çalışmalarına hız verdi.

Sezon başında yapılan yanlış transferler yüzünden sezonun ilk yarısını forvetsiz geçirmek zorunda kalan B.B. Erzurumspor da yönetim devre arası transfer çalışmalarına hız verdi. Erzurumspor yönetimin, Bursaspor'da forma giyen ve yaklaşık 15 gün önce Yeşil Beyazlı yönetime "Sakatlıklardan bıktım, futbolu bırakmak istiyorum. sözleşmemi feshedin" diyen Bogdan Stancu'ya "Gel biz de oyna" diyerek, 1.5 milyon Euro, yani yaklaşık 10 Milyon TL'lik transfer teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe maçı öncesinde İstanbul'da biraraya gelen Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan, Asbaşkan Ünsal Kıraç ile yöneticiler, Rumen forvetin menajeri ile Ocak ayında yapılması beklenen genel kurulda başkan adayı olması beklenen yönetici Hüseyin Üneş'in ofisinde biraraya geldi. 

Futbolu bırakma kararı 6 Aralık 2018 Bursa medyasında yeralan ve bu açıklaması bugüne kadar yalanlanmadığı gibi sözleşmesi geçtiğimiz hafta feshedilen Stancu'ya, teknik direktör Mehmet Özdilek'in isteği üzerine transfer teklifinde bulunulduğu belirtiliyor.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.