GÜNDEM Haber Girişi : 09 Nisan 2022 13:50

Bingöl: Polislerimizin hakkını ödeyemeyiz

Bingöl: Polislerimizin hakkını ödeyemeyiz
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir açıklama yaptı. 

ERZURUMEKSPRES - DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir açıklama yaptı. 

İnsanların toplum içinde düzensiz ve güvensiz yaşayamadığına dikkat çeken Bingöl, polis tarihinin Türk tarihi ile başladığını ve tarih boyunca çeşitli devlet kurmuş olan Türklerin kamu düzeni ve güvenliğini ulusal savunma ile birlikte yürüttüğünü hatırlattı. 

Emniyet mensuplarının halkından aldığı güçle, vatan ve millet sevgisiyle vazifesini yaptığını anlatan Bingöl, iktidarın polislere vermiş olduğu 3600 ek gösterge sözünü hala tutmadığını belirterek şunları ifade etti: "Bugün ülkenin huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katan Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümünü. Hırsızından teröristine kaçakçısından organize suç çetelerine kadar tüm suçlularla canı pahasına mücadele eden polislerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. 

Vatanı için tarih boyu cesaret, kahramanlık ve fedakârlıkla çalışan Türk Polis Teşkilatı, azim ve kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Kovid-19 salgını sürecinde de vatandaşlarımızın yine en büyük yardımcısı polislerimiz olmuştur. 

Yoğun mesai ve fedakârlıklara karşın bugün söz verildiği halde polislerimize 3600 ek göstergesi hala verilmemiştir. Hükümetin polislerimize verdiği bu sözü bir an önce yerine getirmesini bekliyoruz. Polislerimize verilebilecek bundan daha güzel bir müjdeli haber olamaz. 

Emniyet Teşkilatında görev yaparken şehit düşen polislerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum."


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.