SİYASET Haber Girişi : 19 Haziran 2021 11:30

Bingöl ilçe gezilerini sürdürüyor.

Bingöl ilçe gezilerini sürdürüyor.
Horasanda Deva partisi rüzgarı esti.
Bingöl ilçe gezilerini sürdürüyor.

Deva partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl beraberinde  İl Başkan Yardimciları Latif Maskan, Sedat Altınbaş Eda Okumuş Dilruba Turan, Elif Şimşek'le Horasan'a çıkarma yaptı.

 

 

 

 

 

 

Horasan ilçe Başkanı Kenan Şimşek'le ilçeteki esnafı tek tek ziyaret eden Deva Partisi heyeti, vatandaşlarla da sohbet etti... 

 

 

 

 

Bingöl yaptığı açıklamada: "Gittiğimiz her yerde halkımızın sorunlarını dile getirip çözümü için uğraşıyoruz. Çiftçilik ve hayvancılık bitme noktasına geldi. Asıl sorunları konuşup çözmek yerine, suni gündemlerle ülke gündemini meşgul etmenin manası yok.Esnafımızın halini pür melalini gelip görsünler. Sahada ki durumla, yayınladıkları istatistikler birbirini tutmuyor. İnşallah ilk seçimde Horasan'a da DEVA olacağız." dedi... 

 

 

 

 

 

 

"Teknoloji ve Uzay çağında insanımızın musluklarından su akmıyor. Halkımız hak ettiği yaşam standardı bu değil." diyen Bingöl,  "Yetkilileri bir an önce bitme noktasına gelen tarım ve hayvancılık konusunda daha duyarlı olmaya ve halkın safında durmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu. 

 

 

 

 

 

 

 

Horasan İlçe Başkanı Kenan Şimşek yaptığı açıklamada:" Göreve geldiğimiz günden beri Horasan'ımızın her mahallesini her köyünü kapı kapı dolaşıp çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İnsanlar bizi seviyor, özellikle gençlerin büyük bir ilgisi var partimize. Yarın seçim varmış gibi tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Üye kayıt çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Çıktığımız bu yolda halkımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın "

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.