SİYASET Haber Girişi : 13 Kasım 2021 15:13

BİNGÖL, HUZUR VE REFAH VAR DİYENLERİ MAHALLEBAŞI ESNAFINI DİNLEMEYE DAVET EDİYORUM

BİNGÖL, HUZUR VE REFAH VAR DİYENLERİ MAHALLEBAŞI ESNAFINI DİNLEMEYE DAVET EDİYORUM
Deva Partisi bu kez Mahallebaşı esnafını dinledi. İl Başkanı Vahit Bingöl, "İş yerine girdiğimiz hiç bir esnaf mutlu değil. 'Türkiye'de huzur ve refah var, rakamlar bunu kanıtlıyor' diyenleri, Mahallebaşı semtine davet ediyorum." dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İş İnsanı Evrim RIZVANOĞLU, MKYK üyesi Ali Ufuk YAŞAR geldikleri Erzurum'da Mahallebaşı esnafının sıkıntılarını dinlediler. İl Başkanı Vahit Bingöl'ün de katıldığı esnaf ziyaretlerinde vatandaşlar ekonomik sıkıntılardan dert yandılar. 

 

 

 

Esnaf birliğini de ziyaret eden heyet, burada Genel Başkan Ali Babacan'ın ekonomi politikalarıyla ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. 

 

 

 

 

 

Esnaf gezisi sonrasında bir açıklama yapan DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, " Gerçek gündem işte burda sahada. Vatandaşın en önemli gündem maddesi ne yazık ki ekonomik sıkıntılar. Vatandaşa bir dokunup bin ah işitiyoruz. Esnafımız gelen zamlardan müzdarip, sattığı malı yerine koyamıyor. Fiyat istikrarının olmaması, zaten güçlükle ayakta kalmaya çalışan esnafımızın iyice belini büküyor. Alım gücünün düşmesinden yakınıyorlar. İş yerine girdiğimiz hiç bir esnaf mutlu değil. 'Türkiye'de huzur ve refah var, rakamlar bunu kanıtlıyor' diyenleri, Mahallebaşı semtine davet ediyorum. Gelsin baksınlarki refah var mı?" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.