SİYASET Düzenleme Tarihi : 10 Kasım 2020 09:30 Haber Girişi : 10 Kasım 2020 09:47

BİNGÖL HORASAN'DA PARTİ BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

BİNGÖL HORASAN'DA PARTİ BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Horasan parti binasının açılışına katıldı, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi...
BİNGÖL HORASAN'DA PARTİ BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

DEVA Partisi Erzurul İl Başkanı Vahit Bingöl, ilçe gezileri kapsamında Horasan'ı ziyaret etti. İlçe girişinde, İlçe Başkanı Kenan Şimşek ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Bingöl, parti binasının açılışına katıldı. Parti binasında, partililerle bir araya gelen Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, Horasan'ın son dturumu ile ilgili bilgiler aldı. 

 

 

 

 

 

 

Ardından esnafı ziyaret eden Bingöl, vatandaşları tek tek dinledi. Bingöl'e sıkıntılarını aktaran Horasanlılar, " Bir ülke düşünün ki en önemli bakanı istifa ediyor, saatlerce bir açıklama yapılmıyor. İstifa sonrası döviz, altın düşüyor. İstifa eden Bakan bizim için dolar önemli değil diyor ancak, dolara zam geldikçe, yeme, gübreye mazota zam geliyor. Bu ülkede ekonomik kriz olduğunu yönetenler kabul etmiyor. Perişan durumdayız, hayvancılık bitti, tarım bitti. Bizler ne yiyip ne içeceğiz, çocuklarımız asgari ücretli iş buldumu ilçeyi terk ediyor. İlçe boşalıyor" diyerek sıkıntılarını dile getirdiler. 

 

 

 

 

 

 

 

Horasanlılara kendisine gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür eden Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, " Deva Partisi işte bunun için kuruldu. İlçe Başkanımız Kenan Şimşek sizlerin her türlü sorunlarıyla ilgilensin diye burada. Çözülmeyecek sıkıntı yok. Yeterki samimiyetle harekket edilsin. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın." dedi... 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.