SİYASET Haber Girişi : 05 Şubat 2022 18:31

Bingöl: esnafın dayanacak gücü kalmadı...

Bingöl: esnafın dayanacak gücü kalmadı...
Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, sanayi esnafıyla bir araya geldi.

ERZURUMEKSPRES - Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, sanayi esnafıyla bir araya geldi. Sanayi bölgesindeki esnafı ziyaret eden Bingöl, " Esnafımız adeta can çekişiyor. Solunum cihazına bağlı bir hasta gibi." dedi...

 

 

Bingöl ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, " Esnafımız kan kusuyor, kızılcık şerbeti içtim diyor. neredeyse kira bedeli kadar, elektrik doğal gaz faturaları geliyor, BAĞKUR'unu, Çalıştırdığı personelinin sigortasını ödeyemiyor. Çok zor durumdayız diye feryad ediyor, ancak duyan yok.

 

 

Bu şartlarda artık ticaret yapmamız, mümkün değil diyorlar, iki ay dayanacak gücümüz yok, diyorlar. Bu güne kadar yaptığımız bütün birikimimizi harcadık, bundan sonrası yok, karanlık diyorlar. Deva Partisi olarak sorunlarını gündeme getireceğimize söz verdik.

 

 

Artık bu ülkede ekonomi dümeninin başına Genel Başkanımız Ali Babacan geçmelidir. Bu gemiyi sağ salim limana ancak o ulaştırabilir. Geçmişte yaptıkları, yarınlar için teminat olmalıdır. Dert çok ancak iyi bir yönetimle hepsinin Deva'sı da var" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.