SİYASET Düzenleme Tarihi : 11 Kasım 2020 14:29 Haber Girişi : 11 Kasım 2020 14:50

Bingöl Erzurum'un dertlerine DEVA arıyor

Bingöl Erzurum'un dertlerine DEVA arıyor
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, ilçe gezileri sonrasında aldığı notları rapor haline getirerek genel merkeze sundu.

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Erzurum'un sorunlarını Ankara'ya taşıdı. Parti Genel merkezinden Genel Başkanı Ali Babacan'ı ziyaret eden Bingöl, ilçe gezileri sonrasında aldıkları notlarla oluşturdukları raporu sundu.

 

 

 

 

 

Erzurum'un sorunlarına vakıf olduklarını belirten Genel Başkan Ali Babacan, " Şehrin çözülmeyecek sorunu yok. Yeterki samimi olalım, birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim. Tüm ülkenin olduğu gibi Erzurum'un da en önemli sorunu işsizlik ve ekonomik sıkıntılar. Bölgesel kalkınmışlık farkını ortadan kaldırmak için farklı teşvik uygulamaları için ekonomi komisyonumuz çalışıyor. Tüm illerden gelen bu raporları komisyonda değerlendireceğiz ve gerçekçi, çözüm odaklı teşvik paketleri hazırlayacağız" dedi.

 

 

 

 

Öte yandan Genel Merkezde, Teşkilat Başkanı Nihat Ergün ve Seçim işleri Başkanı İdris Şahin'i de ziyaret eden Bingöl, Erzurum'daki parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.