GÜNDEM Haber Girişi : 18 Mayıs 2022 14:36

Bingöl'den 19 Mayıs mesajı...

Bingöl'den 19 Mayıs mesajı...
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ERZURUMEKSPRES - Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da bağımsızlık yolunda kurtuluş meşalesini yaktığını dile getiren Bingöl, gençlerin Samsun'dan yaktığı bağımsızlık ateşinin, yurdun dört bir yanını sardığını söyledi. "Türk Milleti, emperyalist ve sömürgeci işgal kuvvetlerine karşı Millî Mücadeleyi başlatıp vatanını, bayrağını savunarak tarihe geçen bir zafer kazanmıştır." diyen Bingöl, şunları ifade etti:

 

 

 

 

"Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nda güvendiği gençlerimiz, bugün de geleceğimizin en büyük teminatıdır. Ancak ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve politik gelişmeler gençlerimizi ümitsizliğe, karamsarlığa itiyor. Yapılan araştırmalar gençlerimizin Türkiye'yi terk etmek istediğini gösteriyor. Bizler tüm dertlere çözüm bulmak için DEVA’yı kurduk.

Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde DEVA Partisi olarak gençlerimize aydınlık yarınlar hazırlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Demokrasi, hukuk, insan hakları ve özgürlük konusunda ülkemizi hak ettiği seviyeye ulaştıracağız. Ümitsizliğe düşmeden yapacağımız bu kutlu mücadelede en büyük destekçilerimiz de hiç şüphesiz gençlerimiz olacaktır. Bu ülkeyi gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Kurtuluş Savaşı'ndan günümüze tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyorum; ruhları şad, mekanları cennet olsun."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.