SPOR Haber Girişi : 19 Nisan 2021 12:10

BB Erzurumspor'da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları

BB Erzurumspor'da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları
BB Erzurumspor Çarşamba günü sahasında karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

BB Erzurumspor Çarşamba günü sahasında karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Süper Lig'in 35. haftasında Kazım Karabekir Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan BB Erzurumspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Denizlispor galibiyeti sonrası seri yakalamak isteyen Dadaşlar Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde kulüp tesislerinde çalışmalarını aralıksız devam ediyor.

 

 

 

 

Öte yandan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Çarşamba günü karşılaşacağı Malatyaspor’un başı Covid-19 vakalarıyla dertte… Sarı siyahlı takımın golcüsü Benjamin Tetteh ve merkez orta saha oyuncusu Fernando Zuqui’nin Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı ve her iki futbolcunun da tedavisine başlandığı öğrenildi. Karantinada oldukları için bugün oynanan Malatyaspor-Alanyaspor maçı kadrosuna da alınmayan Tetteh ve Zuqui’nin yanı sıra kulüpte bir de personelin Covid testinin pozitif çıktığı açıklandı. Öte yandan Malatyaspor’da 6 futbolcu ise, Erzurumspor maçına kart sınırında çıkacak. Kart sınırında bulunan Adem Büyük, Zeki Yavru, Lukoki, Wallace, Ahmet Ildiz ve Jetmir Topalli, Erzurumspor karşılaşmasında forma giymeleri ve sarı kart görmeleri halinde bir sonraki Ankaragücü maçında cezalı duruma düşecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.