GÜNDEM Haber Girişi : 26 Nisan 2023 14:50

Başkan Uçar, oy için gittiği esnafın bileğini büktü!

Başkan Uçar, oy için gittiği esnafın bileğini büktü!
Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, seçim gezileri kapsamında ziyaret ettiği bir esnafla bilek güreşi yaptı.

ERZURUMEKSPRES - Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, seçim gezileri kapsamında ziyaret ettiği bir esnafla bilek güreşi yaptı. Taşhan'da Oltu taşı imalatçılarını gezen Başkan Uçar'ın, Abdulkerim Usta ile yaptığı bilek güreşi, eğlenceleri anların yaşanmasına neden oldu.

 

 

 

 

Eğlenceli kişiliği ve halkla içiçe olma özelliğiyle bilinen Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, birkez daha herkese "tebessüm ettiren" bir görüntü verdi. Taşhan'da esnafı ziyaret eden ve seçimler için hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem de AK Parti'ye destek isteyen Başkan Uçar, Oltu taşı imalatçısı Abdülkerim usta ile bilek güreşi yaptı.

 

 

 

 

Bilek güreşinin videosunu sosyal medya hesabından "TAŞHAN bugün Bilek Güreşinde büyük kapışmaya sahne oldu. Biliyorum kendi mekanındaydık diye bana yenildi Abdulkerim Usta. Nezaketlidir bizim insanımız…" sözleriyle paylaşan Başkan Uçar'ın bilek güreşi öncesinde Abdulkerim ustayı "Biraz ciddi yapalım" diye uyardığı videoda yeraldı. Ciddi yapıldığı anlaşılan bilek güreşi kapışmasını, Başkan Uçar kazandı ama bu galibiyeti de "misafir" olmasına bağlayarak, Abdülkerim ustaya teşekkür etti.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.