GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 08 Eylül 2023 23:30 Haber Girişi : 08 Eylül 2023 10:18

BAŞKAN SEKMEN'İN KONUK OLDUĞU SORUYORUM PROGRAMI 25 BİNİN ÜZERİNDE KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ.

BAŞKAN SEKMEN'İN KONUK OLDUĞU SORUYORUM PROGRAMI 25 BİNİN ÜZERİNDE KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ.
ERKHABER TV ekranlarında yayınlanan Soruyorum Programı'nın konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen oldu. Sinan Özçaylak'ın sorularını yanıtlayan Başkan Sekmen, Erzurumspor'dan 2. OSB ye bir çok soruya cevap verdi.
BAŞKAN SEKMEN'İN KONUK OLDUĞU SORUYORUM PROGRAMI 25 BİNİN ÜZERİNDE KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ.

ERK Haber Tv ekranlarında yayınlanan Gazeteci Sinan Özçaylak'ın sunduğu Soruyorum pogramının konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen oldu.

 

 

 

Erzurumluların ciddi ilgi gösterdiği pgram 25 binin üzerinde kişi tarafından takip edildi. 

 

 

 

 

Programda Sinan Özçaylak'ın sorularını yanıtlayan Başkan Sekmen, kamuoyundaki birçok iddiaya cevap verdi. İkinci OSB'de iş yerleri yıkılan mağdurlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gönderilen 75 milyon TL'nin Belediye tarafından mağdurlara ödenmediği yönündeki iddilarla ilgili olarak konuşan Başkan Sekmen, " Bu iddialar tamamıyla yalan, " Yeni yerde zemin etüdünü yapan, projesini onaylatıp getiren, mağdurlara ödemelerini yapıyoruz. Bu güne kadar iki kişi işlemlerini tamamlayıp paralarını aldı." dedi.

 

 

 

Kazım Karabekir Stadının akıbetiyle ilgili olarak da soruları yanıtlayan Başkan Sekmen, "Yakın zamanda Erzurum'a yeni bir stat yapılacağını düşünmüyorum. Mevcut statta kapsamlı bir tadilat yapılacak. Nisan Mayıs ayı gibi bu çalışma tamamlanmış olacak." dedi.

 

 

 

Erzurumspor FK taraftarlarının sorduğu soruları da yanıtlayan Başkan Sekmen, transfer tahtasının açılıp açılmayacağı sorularına, " Tranfer tahtasını açmak için uğraşıyoruz, ancak 15 eylül tarihine kadar tahtayı açmamız zor görünüyor. İnşallah devre arasına tahtayı açmak için gayret gösteriyoruz." dedi. 

 

 

Sinan Özçaylak'ın sorduğu "yeniden aday olacak mısınız?" sorusunu da yanıtlayan Başkan Sekmen, " Erzurum'da gerçekleştireceğimiz çok projemiz var. Ben Sayın Cumhurbaşkanımıza bağlı birisiyim, kendisinin teklifi ile buraya geldim. Bize devam ediyorsun denilirse devam edeceğiz Allah'ın izniyle. Ben bu işi partimin Genel Merkezine bırakıyorum. Edep de bunun gerektirir. En geç 15 Aralığa kadar zaten Büyükşehir Belediye Başkan adayları açıklanmış olur." dedi.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.