SPOR Haber Girişi : 14 Haziran 2021 13:36

BAŞKAN SEKMEN ALİ DEMİRHAN İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

BAŞKAN SEKMEN ALİ DEMİRHAN İLE GÖRÜŞECEK Mİ?
Ali Demirhan'in yönetiminde olduğu söylenen ve Erzurum'a gelerek kongre öncesinde bir takım görüşmeler yapan Aziz Öz'ün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında Erzurumspor'la ilgili olarak, " Biz elimizi çekiyoruz, kimse benimle görüşmesin, kimseyle görüşmem" diyen Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in açıklamaları sonrasında, Ali Demirhan'ın yönetiminde olduğu bilinen Aziz Öz'ün Erzurum'a gelerek, 17 Haziranda yapılacak olan kongre öncesinde çalışmalarda bulunduğu ve Başkan Sekmen'den randevu talep ettiği, Başkıanın bu talebe olumlu cevap verdiğini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Sekmen'in Ali Demirhan'la mı yoksa Aziz Öz'le mi görüşeceği merak konusu oldu... 

 

 

 

 

 

 

Kongre sürecine girilmesiyle birlikte başkan adaylarına kapıları kapatan ve "beni aramasınlar, kimseyle görüşmem" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ali Demirhan adına geçtiğimiz hafta Erzurum'da temaslarda bulunan Aziz Öz'ün görüşme talebine bugün olumlu cevap verdi. 

 

 

 

 

Sekmen'den gelen olumlu cevabı sosyal medya hesabından paylaşan Aziz Öz, yaptığı değerlendirmede, "Perşembe günü Sayın Sekmen ile görüşmek istemiştik acak yoğunluğu nedeniyle görüşemedik. Bugün sabah saatlerinde telefona arandık ve Sayın Sekmen'in bizimle görüşmek istediği bilgisi iletildi. Ancak İstanbul'a dönüş yaptığımızı, Çarşamba günü Erzurum'a geleceğimizi ve o gün görüşebileceğimizi bildirdik. Kendilerine bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Kazanan Erzurum ve Erzurumspor olacak" dedi. 

 

 

 

 

 

Başkan Sekmen'in randevu vermesiyle ilgili konuşan Ali Demirhan da, "Hiçbir zaman sayın Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen'e karşı bir saygısızlıkda bulunmamış, onun Erzurumspor için büyük bir şans olduğunu dile getirmiş biriyim. Bu fikrimde ısrarcıyım. İnşallah Çarşamba günü kendisiyle yapacağımız görüşmede Erzurumspor için olumlu sonuçlar çıkarırız" diye konuştu.  

 

RANDEVU İDDİALARI YALANLANDI

B.B. Erzurumspor kulüp Başkanlığına adaylığını açıklayan Ali Demirhan adına geçtiğimiz hafta Erzurum'da temaslarda bulunan ve Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'den randevu talep eden Aziz Öz'ün, "Olumlu cevap verildi" açıklaması, Özel Kalem Müdürlüğü'nce yalanlandı. Özel Kalem Müdürlüğü yetkilileri, "Randevu talebine olumlu-olumsuz dönüş söz konusu değil" açıklaması yapıldı.

Aziz Öz'den Çarşamba günü için randevu talebinin bugün yapıldığını belirten Özel Kalem Müdürlüğü yöneticileri, "Başkanımızın programı çok yoğun. Randevuya uygun değil" dediler. 

Aziz Öz ve Büyükşehir Belediyesi cephesinden gelen birbirine zıt randevu açıklamalarının ardından, Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in Ali Demirhan'a karşı tutumunun aynı şiddetle devam ettiği anlaşılırken, her açıklamasında "Mehmet Sekmen'e rağmen olmaz. Kavgadan uzak, huzur ortamını sağlar, birlik beraberliği temin edebilirsek varım" diyen Demirhan'ın, yaşanan son gelişmelerin ardından Erzurum'a gelmekten vazgeçebileceği konuşuluyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.