SİYASET Haber Girişi : 19 Ekim 2022 16:37

BAŞKAN ÖZ RAKAMLARLA YALANLADI

BAŞKAN ÖZ RAKAMLARLA YALANLADI
Başkan Öz, "muhalefet mizansen işlere devam ediyor."
BAŞKAN ÖZ RAKAMLARLA YALANLADI

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar’la Karaçoban İlçe ziyareti sırasında, “ 70 tane hayvanım vardı, hepsini sattım, arazim var ekemiyorum, çocuklarımı okuldan aldım” diye dert yanan Celal AKBACAK’ın 6 yılda Devlet teşvikleri kapsamında 70 bin TL’nin üzerinde destek aldığı  ortaya çıktı.

 

 

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “ Muhalefet ne yazık ki mizansen işlerle gündem olmaya devam ediyor. Karaçoban’da yaşanan ve ‘Çiftçi Perişan’ diyerek lanse edilen haberde, Celal Akbacak isimli vatandaş, ‘70 tane hayvanım vardı, sattım’ diyor. Araştırdığımızda görüyoruz ki bu vatandaşımızın 70 tane hayvanı hiç olmamış. Toplam 29 büyükbaş hayvanı var. Yine İl Tarım Müdürlüğü verilerine göre, sadece 2021 yılında 46.bin 300 TL destek almış. 6 yılda 26 bin 500 TL hayvancılık desteği almış. Anlattıklarında bir tek doğruluk payı bile yok. Muhalefete önerim kendilerine anlatılan her şeye inanmasınlar. Araştırsınlar, mal bulmuş mağribi gibi her söyleneni gerçek zannediyorlar.” dedi.

 

 

 

 

İşte bu güne kadar mağdur olduğunu söyleyen Celal AKBACAK’ın aldığı destek ödemeleri.

 

 

                              

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.