BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR…

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet SekmenTekman’ın Kırıkhan Mahallesi’ne bağlı Yüzbaşı mezrasında, köy odasında vatandaşın sorunlarını dinliyor. Sabahın erken saatleri. Vatandaşın anlattığı eksiklikleri, gün ışında not ediyor.

 

 

 

Başkanın yaşı 65. Oma öyle bir enerjiyle çalışıyor ki adeta gençlere taş çıkarıyor. Gerçi Milli Görüş kökeninden gelen bir çok isimde buna rastladım.  Bitmez tükenmez bir enerjileri var. 9 Nisan’da AK Parti adaylarını açıkladığı günden bu güne Güney ilçelerine adeta karargah kurmuş durumda. Zira Başkan Sekmen, yaptığı hizmetlerde o bölgede sevilen bir isim. Son yerel seçimde o bölgeden aldığı oylarda bunun açık bir kanıtı. Günlerdir de HDP’nin hatırı sayılır oy aldığı Tekman’da seçim çalışması yapıyor. Hem belediye hizmetlerini anlatıyor, hem de AK Parti politikalarını.  Başkan Güney ilçelerinde HDP’nin korkulu rüyası haline gelmiş durumda.

 

 

 

Türk siyasetinde marka isimlerden biri Mehmet Sekmen.

Yazının başında da söyledim. “Başarı asla tesadüf değildir.” diye. İşte bu çalışma azmi Başkan Sekmen’i marka haline getiriyor. Bu çekilen fotoğrafta bunun en büyük kanıtı. Siyaseten başarı istiyorsanız, sürekli halkla iç içe, onlarla hemhal olarak çalışmak zorundasınız. Gitmediğiniz yer sizin değildir.

 

 

 

65 Yaşındaki Sekmen’in bu gayreti, siyaset yapan herkese örnek olmalı. Parti ayrımı yapmaksızın söylüyorum, siyaset AVM’lerde birkaç kişinin elini sıkmakla olmuyor. Yada sosyal medyada afili sözler paylaşmakla da sizi başarıya ulaştırmaz. İlçe ilçe, köy köy, ev ev dolaşacaksınız, vatandaşın elini sıkmaktan öte, gönlüne girmeyi başaracaksınız.

 

 

Marka siyasetçi böyle olunuyor, benden söylemesi…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.