SİYASET Haber Girişi : 14 Aralık 2021 10:43

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN BAŞKAN ÖZ'E ŞİİR

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN BAŞKAN ÖZ'E ŞİİR
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, geldiği Erzurum'da İl Başkanı Mehmet Emin Öz'e şiir yazdı. Şiirli methiye, siyasi destek olarak yorumlandı.
BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN BAŞKAN ÖZ'E ŞİİR

Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi’nin kapanış toplantısına katılmlak üzere Erzurum'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Erzurum’da katıldığı bir program'da AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz için yazdığı şiiri okudu. 

 

 

 

 

 

Pakdemirli, beğenirseniz alkışlayın, beğenmezseniz alkış istemiyorum diyerek, yazdığı şiiri okudu. Pakdemirli'nin şiiri şöyle; 

Erzurum'un derdini kendine dert edinen, 

Uyku girmez gözüne işler bitmeden,

Mehmet Emin Öz Hep gönülden, hep özden, 

Geliyoruz işte 2023'te hep birlikte, yeniden.... 

 

 

 

 

 

Bakan Pakdemirli'nin okuduğu şiir siyasi destek olarak algılandı. Son günlerde görevden alınacağı yönünde bir takım iddiaların olduğu, Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'e şiirle destek veren Pakdemirli'nin özellikle şiirindeki "Geliyoruz işte 2023'te hep birlikte, yeniden...." ifadesi ile,  " Mehmet Emin Öz hiç bir yere gitmiyor, görevinin başında" mesajını verdi şeklinde yorumlandı. 

 

 

 

 

 

Öte yandan Bakan Pakdemirli'nin Erzurum ziyareti kapsamında Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etmemesi de AK Partiler tarafından eleştirildi. Erzurum'da tarım ve hayvancılığa ciddi destekler veren Büyükşehir Belediyesinin ziyaret edilmemesi de siyasi bir mesaj olarak yorumlandı.