SİYASET Haber Girişi : 27 Mart 2021 17:28

BAHÇELİ, KAMİL HOCA'DAN VAZGEÇMEDİ

BAHÇELİ, KAMİL HOCA'DAN VAZGEÇMEDİ
MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, yeni dönemde de partisinin Başkanlık Divanı'nda yer aldı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcılığı görevine yeniden Prof. Dr. Kamil Aydın’ı getirdi. Milliyetçi Hareket Partisi’nde bir süre önce gerçekleştirilen kurultayın ardından MHP’nin yeni yönetim kademesi de şekillendi. MHP’nin önceki dönemde de Genel Başkan Yardımcısı olan Prof. Dr. Kamil Aydın, büyük kurultayın ardından belirlenen kurmay yönetim kadrosunda yine vazgeçilemeyen isim oldu. Aydın, MHP Lideri tarafından Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

 

 

 

 

MHP’NİN VİTRİNİ KONUMUNDA

Türkiye’de iç politikadan dış politikaya kadar güncel her türlü gelişme hakkında sürekli görüşlerine başvurulan Kamil Aydın, televizyon kanalları başta olmak üzere neredeyse tüm basın ve yayın kuruluşlarının peşinden koştuğu bir isim haline geldi. Meselelere vukufuyeti, bilgi birikimi, üslubu ve siyaset deneyimiyle MHP’nin adeta vitrinini oluşturan Aydın, Türk siyasetine damgasını vurmakla kalmadı, milliyetçi ve muhafazakar seçmenin de sesi oldu. Prof. Dr. Kamil Aydın’ın sergilediği üst düzey performans, parti genel merkezinde takdirle karşılandığı gibi, yeniden Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi, seçim bölgesi olan Erzurum’da da göğüsleri kabarttı.

 

 

 

 

DADAŞLAR ONUNLA İFTİHAR EDİYOR

Erzurum’daki MHP’li seçmenler, Prof. Dr. Kamil Aydın’ın sadece Erzurum Milletvekili olmadığının altını çizerek, “Kamil Hoca, MHP’nin vitrini ve konuşan dili, deyim yerindeyse sözcüsü olmuştur. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin kendisine gösterdiği yakın ilgi ve alaka, Kamil Aydın hocamızın partide nasıl bir misyon üstlendiğini de zaten ortaya koyuyor. Kamil Aydın bu memleketin has bir evladıdır, bu memleketin bir parçası ve değeridir. Kendisiyle gurur duyuyor, iftihar ediyoruz” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.