AZİZİYE'DE ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ

Diğer partiler geç kaldıkça Akpunar'ın şansı artıyor. Bir önceki seçimde bağımsız aday olmuş, hatırı sayılır bir oy alarak, AK Parti'den sonra ikinci olmuştu Emrullah Akpunar. Bu seçimde Yeniden Refah Partisi'nin adayı oldu ve yaklaşık 1,5 aydır sahada rakipsiz çalışıyor. İlçe halkı, Akpunar'ı seçimin favorisi görüyor. 

 

 

 

Mevcut Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan'ın Aziziye yerine Büyükşehir Belediye Başkanlığını tercih etmesi ve aday adayı olması sonrasında, AK Parti'nin Erzurum'da en çok düşündüğü ve üzerinde çalıştığı ilçe Aziziye ilçesi oldu. Yeniden Refah Partisi'nden aday olan Emrullah Akpunar gibi güçlü bir ismin karşısına kimi çıkaracağını kara kara düşünüyor.

 

 

Bir önceki seçimlerde bağımsız aday olan ve ciddi bir oy alan Emrullah Akpunar, 1,5 aydır aday olarak sahada aktif çalışıyor ve iyi bir mesafe aldı. Ilıca'da, Dadadaşkent'te seçim irtibat ofislerini kuran Akpunar her  gün yüzlerce insana temas ediyor. Ve bu güne kadar sahada adeta rakipsiz çalışıyor. Bu farkı kapatacak bir isim Aziziye'den çıkar mı bekleyip göreceğiz. 

 

 

 

AK Parti'de Aziziye'de 18 aday adayı başvurusu var. Bir handikap da kim aday olursa diğerlerin küsüp kırılacağı.

 

 

 

Bu arada Cumhur İttifakı kapsamında Aziziye'nin MHP'ye verilmesine kesin gözü ile bakılıyordu. Aziziye'de MHP seçmeni umutlanmıştı. Ancak Aziziye AK Parti'ye bırakıldı. MHP seçmeninde de bir kırgınlık oluştu.

 

 

İYİ Parti, teşkilat Başkanı istifa etti. Aday adayı başvurusu var mı kimse bilmiyor. İYİ Parti'nin kırgın bir seçmeni var. 

 

 

Bütün bunlar hesaba katıldığında 1,5 aydır sahada aktif çalışan Emrullah Akpunar'ın bütün bu oyları Yeniden Refah Partisi'nde konsolide etmesi halinde, seçimi güle oynaya kazanacağı konuşuluyor. 

 

 

Aziziye'de atı alan, Üsküdar'ı geçmiş görünüyor... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.