GÜNDEM Haber Girişi : 20 Haziran 2018 13:32

Aydemir ERKHABER’deydi

Aydemir ERKHABER’deydi
ERKHaber’i ziyaret eden AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir seçim çalışmalarını değerlendirdi.

ERZURUMEKSPRES - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir seçim çalışmaları kapsamında ERK Haber’i ziyaret etti. Kısa sürede tüm ilçe ve köyleri ziyaret etme imkanı bulduğunu belirten Aydemir,  “Dadaşlar 16 yıldır Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla gerçekleştirilen yatırımların devam etmesini istiyor. AK Parti’ye olan teveccüh ilk günkü heyecanla devam ediyor. Halkımız 24 Haziran’a bayram nazarıyla bakıyor”dedi.

Ak Parti’nin bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini de dile getiren Aydemir “ Turizmde bugün Palandöken dünyanın zirvesinde. Ulaşımda Ovit Tüneli başta olmak üzere Kop ve Çirişli Tünelleri ile hayalleri gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla tüm bölge bölünmüş yollarla örüldü. Sağlıkta yapılan yatırımlar ortada. En ücra köye kadar yatırım götürmeye gayret ediyoruz. Bu yatırımlar Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti iktidarları tarafından gerçekleştirildi. İnşallah 24 Haziran’dan sonra bu yatırımlar devam edecek”diye konuştu.

ERKhaber Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim çalışmalarında Aydemir’e başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.