SİYASET Haber Girişi : 14 Haziran 2022 10:07

AYDEMİR DURMAK BİLMİYOR

AYDEMİR DURMAK BİLMİYOR
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, yarın seçim varmış gibi sahada çalışıyor.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, yarın seçim varmış gibi sahada çalışıyor. Meclis çalışmalarından bulduğu her boşluğu seçim bölgesinde geçiren Milletvekili İbrahim Aydemir, hafta sonunda hem şehir merkezinde, hem de ilçelerde ziyaretler gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

Hafta sonunda Erzurum’da saha çalışmaları yapan Aydemir, sanayi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Aydemir, “ Dünyada yaşanan ekonomik sıkıntılar elbette ki ülkemizi de etkiliyor. Biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşımızın, bu sıkıntılardan en az bir biçimde etkilenmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Esnafımız da iktisadi darlıktan kurtulmak için çözümü, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar, AK Parti Kadroları yapar, çözüm sizde diyerek gayretimizi artırıyor.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erzurum’da bir taraftan esnaf ve vatandaşlarla görüşmeler yaparken, öte yandan da farklı kesimlerin sorunlarını dinleyip, çözüm bulmaya çalışıyor. Bu bağlamda gelir uzmanlarının çalışma şartlarına dönüm taleplerini dinleyen Milletvekili Aydemir, “ Gelir uzmanlarının huzuru bizim için çok önemlidir.  En iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak bizim vazifemizdir.” değerlendirmesini yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlçe gezileri de gerçekleştiren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İspir ve Pazaryolu ilçelerini ziyaret etti. İlçe ziyaretleri kapsamında Kaymakamları ve Belediye başkanlarını da ziyaret eden Aydemir, İlçe merkezinde esnafı dinledi. Parti teşkilt mensuplarıyla bir araya geldi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.