GÜNDEM Haber Girişi : 26 Nisan 2022 12:09

AYDEMİR'DEN BABACAN'A SERT TEPKİ.

AYDEMİR'DEN BABACAN'A SERT TEPKİ.
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'ın 24 nisan paylaşımını sert bir dille eleştirerek, "Ermenileri sevdiğiniz kadar biraz da milletinizi sevin" dedi.
AYDEMİR'DEN BABACAN'A SERT TEPKİ.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın 24 Nisan'da yaptığı “Geçmişte yaşanan acıların faili biz değiliz. Hepimiz, karşılıklı anlayış çerçevesinde birbirinin yarasını sarmaya çalışan Anadolu insanları olmalıyız. Bu vesileyle, Ermeni halkının bugün derinden hissettiği acıyı anlıyor, 1915’te hayatını kaybeden Osmanlı Ermenilerini anıyorum.” İfadelerine tepki gösteren Serhat Can Eş, “ Biz Erzurumlular neler yaşadığımızı iyi biliyoruz, sen an biz lanet okuyoruz.”paylaşımını sert bir dille eleştirdi. 

 

 

Aydemir Babacan'a itafen, " "Ermenileri sevdiğiniz kadar biraz da milletinizi sevin.Sayın Babacan, Ermenilere şevkatle yöneldiğin gibi keşke kendi milletine de yönelsen. Bana dön bana! Benim dedelerimi katletmişler. Bana söyleyeceğin bir şey yok mu? Hakikatte böyle bir şey olmamasına rağmen, onlara taziye dileğinde bulunuyorsun Bana dön bana, bakın canlı şahidi benim, dedeleri katledilen benim. Bu ermeni severlik, Taşnak, hınçak çetelerine karşı bu muhabbet nye? " dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muhammet güllük 27 Nisan 2022 15:07

    Adamın dibi helal olsun sana bakanım