SİYASET Haber Girişi : 04 Şubat 2023 17:05

AYDEMİR, BUNLARIN İNSAN DİYE DERTLERİ YOK

AYDEMİR, BUNLARIN İNSAN DİYE DERTLERİ YOK
Yasa teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. CHP'li vekiller, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir arasında gerginlik yaşandı.
AYDEMİR, BUNLARIN İNSAN DİYE DERTLERİ YOK

Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Teklif, 7 Şubat Salı günü Genel Kurul'da görüşülmeye başlanacak. 

 

 

 

Görüşmeler sırasında zaman zaman gerginlikler de yaşandı. CHP milletvekilleri, görüşmelere geçilmeden önce, EYT'lilerin mağdur olmaya devam ettiğini öne sürerek, düzenlemenin "prim gün sayısı mağduru", "çıraklık ve stajyerlik mağduru" ile "deprem mağduru" ortaya çıkaracağını dile getirdi ve teklifin kapsamının genişletilmesini istedi.

 

 

 

 

"SİZ SADECE ŞOV YAPIYORSUNUZ"

AK Parti Erzurum Milletveki İbrahim Aydemir, görüşmeleri takip eden kameralara dönerek, CHP'li vekilleri şov yapmakla suçladı. "Sizin 'millet' diye bir derdiniz yok, sadece şov yapıyorsunuz" diyen Aydemir, " Bu ülke şov yapanla iş yapanı çok iyi bilir" değerlendirmesinde bulundu.

 

 

 

"KILIÇDAROĞLU SÖYLÜYOR, SİZ YAPIYORSUNUZ"

Aydemir'in ifadeleri üzerine CHP'li vekiller "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu söylüyor, siz yapıyorsunuz"  karşılığını verdi. 

 

 

 

 

Gergin geçen görüşmeler sonrasında Teklif komisyonda kabul edildi. Teklifle ilgili, 7 Şubat Salı günü Genel Kurul'da görüşülmelere başlanacak. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.