SPOR Haber Girişi : 10 Kasım 2021 12:51

AYAĞININ TOZUYLA SAHAYA İNDİ

AYAĞININ TOZUYLA SAHAYA İNDİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ayağının tozu ile sahaya indi.

Erzurum'a önemli spor yatırımlarından birini yapan Çelebi Spor Kulübünü ziyaret eden Öztürk Sporcu ve hocalarla sohbet etti, Kulüp Başkanı Ahmet Çelebi'den bilgiler aldı. 

 

 

Erzurum'a spor anlamında böylesi bir yatırımı kazandıran, Çelebi ailesine teşekkür eden Öztürk, " Her şeyi devletten beklemeden, kendi imkanları ile bu yatırımı gerçekleştiren Çelebi Spor Kulübünü kutluyorum. Bu tarz yatırımların sayısı arttıkça özellikle salon sporlarında Erzurum adından söz ettirecek bir konuma gelecektir. Erzurum'da sporu istenilen düzeye çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." dedi. 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelebi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Çelebi, " Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Kendisinin bu ziyareti ve manevi desteği bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendisine her türlü desteği vereceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Hep birlikte Erzurum olarak el ele vererek şehrimizi spor da da üst sıralara taşımak için gayret göstereceğiz." dedi. dına yapılması gerekenleri

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.