YAŞAM Haber Girişi : 26 Nisan 2023 14:20

Avukat Elmalı, Muhammet Eymen için harekete geçti

Avukat Elmalı, Muhammet Eymen için harekete geçti
Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİRDER) Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı, SMA tip1 hastası olan Erzurumlu Muhammet Eymen'e nefes olabilmek için harekete geçti.
Avukat Elmalı, Muhammet Eymen için harekete geçti

 Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİRDER) Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı, SMA tip1 hastası olan Erzurumlu Muhammet Eymen'e nefes olabilmek için harekete geçti. Birçok ünlü ismin avukatı olarak da bilinen Elmalı, bugün akşam Muhammet Eymen'e ait instagram sayfasında canlı yayına katılacak ve minik bebek için izleyeceği yol haritasını açıklayacak.

 

 

 

 

 

"Buket Aydın, Esra Ezmeci, Mustafa Üstündağ, Meral Kaplan, Tuğba Kalçık, Ece Gürsel gibi bir çok ünlüyü Muhammet Eymen'e nefes olmaları için seferber edeceğiz" diyen Erzurumlu tanınmış Avukat Elmalı, "Evladımızın tedavisi için süre oldukça kısıtlı. Bu süre içerisinde tedavisi için gerekli olan miktarı en kısa zamanda toplamamız gerekiyor. Bildiğim kadarıyla toplanması gereken miktarın ancak yarısı şimdiye kadar toplanmış. Kalan miktar için de tüm imkanlarımı seferber edeceğim" dedi. 

 

 

 

Bugün akşam saat 20.00'da Muhemmet Eymen'in instagram sayfasında annesi Özlem hanım ile bir canlı yayın yapacaklarını söyleyen Avukat Elmalı, "Bu akşam ki yayınımıza Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Muro karekteriyle büyük beğeni toplamış Mustafa Üstündağ kardeşimi yayına alacağız. O da çevresini davet edecek. Sonrasında yayınlarımıza devam edeceğiz ve birçok ünlü ismi de bu sürece dahil edeceğiz. Kamuoyuna söz veriyorum ki, elimden gelenin fazlasını da yaparak, tedavisi için gerekli olan miktarı en kısa zamanda toplamaya çalışacağız. Tüm Erzurumlu hemşehrilerimizi de bugünkü yayına katılmaya ve Eymen'e destek olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.