ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VAKIF OKULLARI ÖĞRETMENLERİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI

İyi ki varsın mottosuyla, öğretmenleriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Atatürk Üniversitesi Vakıf okulları yöneticileri ve öğretmenleri 24 kasım öğretmenler gününü kutladı. 

 

 

 

Düzenlenen etkinliğe, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcıları, Prof.Dr Hüseyin ÖZER, Prof.Dr Mustafa SÖZBİLİR, Vakıf Okulları Genel Müdürü Erdal KARAGÜLLE, Ana Okulu, İlk Okul ve Orta Okul öğretmenleri ve aileleri katıldı. 

 

 

 

 

 

 

Etkinlikte bir koınuşma yapan Vakıf Genel Müdürü Erdal KaARAGÜLLE, " Öğretmenlerimiz bizim kıymetlilerimiz. Okulumuzun bu gün geldiği noktada her birinin samimi emekleri var. Biz büyük bir aileyiz. Bütün öğretmenlerimizi iyi ki varsınız diyor, öğretmenler gününü kutluyorum." dedi. 

 

 

 

 

 

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Prof.Dr Hüseyin ÖZER, yaptığı konuşmasında  " Öğretmenlik mesleği, geleceğin şekillenmesinde son derece önemli. Çağın, gereklerine uygun bir biçimde kendisini donatan öğretmenlerimiz, müreffeh yarınlarımızın teminatıdır." dedi. 

 

 

 

 

 

Prof.Dr Mustafa SÖZBİLİR'de etkinlikte yaptığı konuşmasında, mesleğin kutsiyetine atıfta bulunarak, " Öğretmenlik mesleğine kutsiyet atfetmekten öte, işi bi hakkın yerine getirmektir kutsal olan. Öğretmenlik mesleğini hakkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları emektar öğretmenlerini de unutmadı. Etkinlikte Meslekte yıllanmış ve emekli olmuş öğretmenlere Vakıf Genel Müdürü Erdal KARAGÜLLE, şükran plaketi verdi. 

 

 

 

 

 

 

Gecede daha sonra, Vakıf Okullarında görev yapan öğretmenler için hazırlanan slay gösterisi sunuldu. 

 

 

 

 

 

 

  • 5 / 1 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VAKIF OKULLARI ÖĞRETMENLERİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI  0

  • 5 / 2 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VAKIF OKULLARI ÖĞRETMENLERİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI  1

  • 5 / 3 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VAKIF OKULLARI ÖĞRETMENLERİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI  2

  • 5 / 4 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VAKIF OKULLARI ÖĞRETMENLERİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI  3

  • 5 / 5 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VAKIF OKULLARI ÖĞRETMENLERİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI  4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
bayar yarıyılı