GÜNDEM Haber Girişi : 16 Aralık 2021 12:06

ATA BUZ MÜZESİ’NDE SANAT SÖYLEŞİLERİ DEVAM EDİYOR

ATA BUZ MÜZESİ’NDE SANAT SÖYLEŞİLERİ DEVAM EDİYOR
Atatürk Üniversitesi yerleşkesi içerisinde bulunan Ata Buz Müzesi Koordinatörlüğü faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

ERZURUMEKSPRES - Atatürk Üniversitesi yerleşkesi içerisinde bulunan Ata Buz Müzesi Koordinatörlüğü faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.  Bünyesinde Türkiye’nin tek buz müzesi bulunan Ata Buz Eserler Müzesi Koordinatörlüğü haftanın her Cuma günü yapacağını duyurduğu “Sanat Söyleşileri” adı altındaki söyleşi programına bu Cuma saat 16.00’da, Prof.Dr. Halit DURSUNOĞLU’nun konuşmacı olarak katılacağı “Erzurum ve Erzurumlu Kimliği Üzerine” adlı programla devam edecek. Halk Ozanları İsrafil DAŞTAN ve Ertuğrul İMAMOĞLU’nun da katılacağı bu programa üniversitemiz öğrencilerini ve halkımızı davet eden Ata Buz Eserler Müzesi Koordinatörü Prof.Dr. Mustafa BULAT, gayelerinin Araştırma Üniversitesi unvanını alan Atatürk Üniversitesinin bu başarısına koordinatörlük olarak ayak uydurup, Ata Buz Eserler Müzesi’ni şehrimiz için bir cazibe merkezi haline getirmek olduğunu belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.