SPOR Haber Girişi : 13 Mayıs 2022 09:30

Antrenör hareketiyiz.

Antrenör hareketiyiz.
13 yıldır faal olarak milli takım, olimpik milli takım ve Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi antrenörü Ömer Karslı, 12 Haziran'da yapılacak olan Kayak Federasyonu seçimlerinde Başkanlık için aday olduğunu açıkladı. 

Palandöken dağındaki Palan Otelde bir basın toplantısı düzenleyen, Erzurum Snowboard Kulübü Başkanı, Yıldızlar Kayak Kulübü 2. Başkanı ve Türkiye Kayak Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Karslı, " Biz Antrenör hareketiyiz.." dedi. 

 

 

" Kayak sporunu sadece ekonomik düzeyi yüksek gençlerimizin yaptığı bir spor olmaktan çıkarıp, yeteneği olan herkesin bu sporu yapmasını amaçlıyoruz" diyen Ömer Karslı, " Bütün kulüplerimize eşit mesafede yaklaşarak, şeffaf bir yönetim anlayışıyla, özellikle sahada olan Antrenörlerimizin, yani sporcu yetiştiren ağabeylerimizin, kardeşlerimizin talepleri doğrultusunda hareket ederek, Kayak sporunda ülkemizi Dünyanın yıldızı yapmak istiyoruz"  dedi. 

 

 

4 yıl önce başkan adayı olmaya karar verdiklerini açıklayan Karslı; " Ben ve arkadaşlarım bu kararı 4 yıl önce aldık. Kanun gereği yetirli imzayı toplayarak, aday olduk. Bizim niyetimiz halis. Biz siyasetin, paranın hakim olduğu değil, projelerin yarıştığı bir ortamda seçimlerin gerçekleşmesini istiyoruz. Bu anlamda biz projelerimizle seçime gireceğiz. En Büyük Projemiz; Erzurum'da hayata geçirmeyi hedeflediğimiz Kapalı Kayak Merkezi projesi. Projemiz sayesinde kayakta uluslararası başarılar gelecek. Erzurum'da bulunan kayakla atlama kulelerinde her türlü imkan var. Bu nedenle burada yapılacak kapalı kayak merkezinin maliyeti de çok düşük olacak. Sporcular sadece kış aylarında değil, diğer aylarda da çalışmalarını sürdürecek. Kapalı kayak merkezi projesi yapmak istediğimiz ilk işlerin başında geliyor." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.