SİYASET Haber Girişi : 23 Şubat 2024 12:02

Anket sonuçları doğru yolda olduğumuzun kanıtı.

Anket sonuçları doğru yolda olduğumuzun kanıtı.
CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Asal araştırma şirketinin yaptığı ankete atıfta bulunarak, "CHP'nin oylarının arttığı iller arasında Erzurum da var. bu sonuç doğru yolda olduğumuzun kanıtı" dedi.

Asal araştırma şirketi bu pazar seçim olsa hangi parti, hangi ilde oylarını kaybetti, hangi illerde oyunu artırdı, yaptığı anketin verilerini sosyal medyada paylaştı. Ankete göre Erzurum'da AK Parti ve İYİ Parti'nin oylarında azalma görülürken CHP'nin oylarındaki artış dikkat çekti. 

 

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan CHP Erzurul İl Başkanı Serhat Can Eş, " Uzun yıllardan sonra, söz verdiğimiz gibi Erzurum'un bütün ilçelerinde kendi daylarımızla sahadayız. Erzurum'da bir çok ilçe 31 mart seçimleri sonrasında CHP Belediyeciliğiyle tanışacak. Şenkaya'da Görbil Özcan umut oldu, Çat'ta Arif Hikmet Klıç bütün anketlerde önde çıkıyor. Karaçoban'da Maşuk Işık, daha seçilmeden kendi imkanlarıyla köylüye hizmet götürmeye başladı bile. CHP Erzurum'da seferber edilmiş bütün devlet imkanları karşısında tek başına AKP ile mücadele ediyor. Teşkilatımızın ve adaylarımızın bu gayreti elbette ki vatandaş nezdinde karşılık bulacak. Vatandaş artık kimin samimi kimin rant odaklı olduğunu görüyor. Bu anket sonuçları gösteriyor ki doğru yoldayız. yılmadan, yorulmadan 31 mart gecesi her bir sandık sayılana kadar çalışacağız." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.