SPOR Haber Girişi : 30 Ocak 2021 16:30

ANKARAGÜCÜ ALTI EKSİKLE ERZURUM'A GELİYOR

ANKARAGÜCÜ ALTI EKSİKLE ERZURUM'A GELİYOR
Sakatlıkları nedeniyle Stelios Kitsiou, Daniel Lukasik, Atila Turan, Abdullah Çelik ve Ender Aygören BB Erzurumspor kamp kadrosuna  alınmadı. Kart cezalısı Emre Güral'da B.B. Erzurumspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Süper Lig 2020/21 Sezonu 22. hafta karşılaşmasını deplasmanda BB Erzurumspor ile oynayacak olan MKEA NKARAGÜCÜ takımı, Beştepe Tesislerimnde yaptığı antrenmanla maç hazırlıklarını tamamladı.

 

 

 

 

Teknik Direktör Mustafa Dalcı yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 5’e 2 pas çalışması yapıldı. Antrenmanı dar alan oyununun ardından kısa sürat çalışması ile tamamladı.

 

 

 

Sakatlıkları nedeniyle Stelios Kitsiou, Daniel Lukasik, Atila Turan, Abdullah Çelik ve Ender Aygören BB Erzurumspor kamp kadrosuna  alınmadı. 

 

 

 

Öte yandan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Emre Güral'da B.B. Erzurumspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.