GÜNDEM Haber Girişi : 07 Ocak 2022 13:24

ANKARA'DA ECZACILARIN SORUNLARINI AKTARDILAR

ANKARA'DA ECZACILARIN SORUNLARINI AKTARDILAR
Eczacıların sorunlarını Maliye Bakanlığı'na anlattılar.

TEB Saymanı Ecz. Tahir ÖZELÇİ ve TEB Merkez Heyeti Üyelerimiz Ecz. Ali ERDEM, 13. Bölge Erzurum Eczacı Odası Başkanı Caner Güven ve Ecz. Fehmi Onur ÖZGÜVEN Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz YAVİLİOĞLU’ nu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Maliye Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Celalettin SIVACI'yı ziyaret etti.

 

 

 

Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan 13. Bölge Erzurum Eczacı Odası Başkanı Caner Güven, " İlaç Fiyat Kararnamesindeki kademelendirmeye esas rakamların güncellenmesi, kademeli kâr oranlarının yeniden değerlendirilmesi, eczane ekonomilerinin durumu, kamuda halen çalışan ya da emekli olmuş meslektaşlarımızın özlük haklarının maliye boyutunun geliştirilmesi, majistral tarifenin güncellenmesi, KKİ uygulamalarında yaşanan sorunlar da dahil olmak üzere bir çok konuda görüş alışverişi yaparak TEB tarafından hazırlanan raporu sunduk." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.